dinsdag 6 september 2011

Keramisch Parket – keramische vloertegels met houtstructuur


Buurtlaan West 103 ~ 3905 JN Veenendaal ~ Tel. 0318 511414
www.keramisch-parket.nl
Ben je aan het twijfelen tussen een houten vloer of vloertegels en neig je door het uiterlijk naar een houten vloer? Maak dan eens kennis met keramisch parket! Deze keramische vloertegels met houtstructuur zijn dankzij razendsnelle en recente ontwikkelingen steeds meer op een echte houten vloer gaan lijken, maar hebben alle goede eigenschappen van een tegelvloer. Het keramisch parket is onderhoudsvrij, kras- en stootvast, lijkt op en voelt als een echte houten vloer en ideaal in combinatie met vloerverwarming.
Keramisch parket enorm verbeterd
Het keramisch parket bestaat al sinds het eind van de jaren 90, maar is de laatste jaren voor wat betreft kwaliteit en uiterlijk met enorme sprongen vooruit gegaan. Waar je op het gebied van keramisch parket eerst genoegen moest nemen met relatief kleine keramische vloertegels die stuk voor stuk dezelfde nerf toonden, zie je nu keramisch parket met maten tot wel 20×120 cm met diverse tekeningen en structuren. Ook zijn de keramische vloertegels zodanig strak geproduceerd dat de voeg heel dun kan blijven.


Keramische vloertegels met houtlook
Zo blijkt het keramisch parket dus typisch een geval van een win-win situatie te zijn! Het fraaie en authentieke uiterlijk van een houten vloer gecombineerd met de duurzaamheid en praktische voordelen van een tegelvloer. Laat je verbazen door de levensechte houtlook van de keramische vloertegels bij Tegelhandel Hendriksen BV, die de ontwikkelingen van het keramisch parket scherp in de gaten houdt en op de voet volgt. Bij het Tegelhandel Hendriksen BV Veenendaal vind je dan ook een ruime collectie houtstructuur tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten